伊莉討論區

標題: 姊弟戀開花 答應張倫碩求婚 鍾麗緹第三次嫁 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-6-7 08:37 PM     標題: 姊弟戀開花 答應張倫碩求婚 鍾麗緹第三次嫁

鍾麗緹經歷過兩段婚姻,先後為兩任丈夫生了三個女兒,去年與年輕12載的內地演員張倫碩,拍攝第二季內地戀愛真人騷節目《如果愛》時「堅‧撻著」,前日Christy與張倫碩在內地為第三季《如果愛》擔任嘉賓錄影時,張倫碩竟向Christy送上求婚驚喜。

張倫碩與舞蹈員表演完歌舞後說:「我們從《如果愛》走出來的,所以我覺得在節目結束時,都給大家一個更好的開始,全世界都看到我曾經講過我會對你(鍾麗緹)負責任,我希望可以給你快樂,和永遠的開心,希望你可以嫁給我!」
說罷張倫碩拿著戒指跪低說:「你願意嫁給我嗎?」全場人即時起哄,在雙方父母和家人見證下,Christy開心得眼泛淚光說:「我願意!」之後張倫碩親吻Christy,有情人終成眷屬。
記者昨致電恭喜Christy,她透過微信開心地說:「當然say yes啦,因同佢一齊一年,好了解佢性格,佢係一個好負責任嘅男人,好take care我同小朋友,好多謝《如果愛》,我可以搵到我真愛。我最開心係everyday我可以同佢say good morning 、good night。」
雖然第三度結婚,但Christy不但不會一切從簡,反而計劃大搞,她說:「我其實從來未有過好traditional嘅wedding ,第一次就乜都冇安排,第二次喺加拿大,所以冇朋友,only family,同埋我從來都冇著過婚紗、好長嘅婚紗,所以今次想有個traditional嘅wedding、有個好大好大嘅party。我最開心佢一路一路寫好多歌,佢唱歌好好,我哋好開心,有好多creative嘅嘢想一齊合作,咁樣生活會好精采,喺我心裏面我知道我永遠有個男人喺身邊支持我、愛我,好難得,我覺得自己好幸福呀!」
Christy又說張倫碩是山東人,所以結婚會做足傳統:「我一定要著旗袍,同埋要同爹哋媽咪斟茶同畀利是,係我之前未做過嘅,今次要做啦。」會否再生BB?她笑說:「呢個要順其自然啦,睇個天點安排啦。」說到婚期,Christy希望今年10月或11月舉行,但一切要視乎她拍攝電影的檔期而定。

心得:鍾麗緹仍然這樣索,外型又吸引,難怪這樣多人追求了!

[attach]114594504[/attach][attach]114594506[/attach][attach]114594507[/attach][attach]114594508[/attach][attach]114594509[/attach][attach]114594512[/attach][attach]114594514[/attach][attach]114594515[/attach]

作者: a5720104    時間: 2016-6-8 04:36 AM

不太看她這次結婚
畢竟兩人的年紀差了十二歲
很容易因為想法的不同而吵架
總之就祝福她吧
作者: zogol    時間: 2016-6-8 10:34 AM

這種事兩個人都開心就好了,祝福他們。
作者: maersk666    時間: 2016-6-8 02:34 PM

這年頭姐弟戀很正常啦~~在說鐘姐姐那麼有錢,兩人開心就好阿!!
作者: a22058126    時間: 2016-6-9 12:48 AM

身材很好啊保養的不錯啊
作者: nkc222    時間: 2016-6-9 07:26 AM

雖然年紀差的多,但簡直不老女神,還是很匹配

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www989.eyny.com/) Powered by Discuz!